SPIP

Système de Publication pour Internet

http://www.spip.net

Les articles publiés sur le site

 • SPIP 3.2

  13 octobre, par Matthieu Marcillaud, peetdu, tofulmÉvolutions et mises à jour
  SPIP 3.2 est une version améliorée de SPIP 3.1, qui comprend une mise à jour des bibliothèques JavaScript embarquées, une meilleure ergonomie de l'espace privé ainsi que de nombreuses améliorations. Voici le détail des évolutions Javascript jQuery Mise à jour de jQuery en version 3.2 (dans SPIP 3.1 (...)
 • _LANGUE_PAR_DEFAUT

  De constante _LANGUE_PAR_DEFAUT definieert de standaard voorgestelde taal. De standaardwaarde bij een SPIP installatie is Frans (code "fr"). Met deze constante kun je een andere waarde instellen. Je doet dat in het bestand config/mes_options.php (zie het artikel over dit bestand). Voorbeeld: (...)
 • {carre}

  9 octobre, par HanjoCriteria,
  In een lus DOCUMENTS selecteert de voorwaarde carre de documenten waarvan de hoogte en breedte aan elkaar gelijk zijn. Voorbeeld: - Criteria / BOUCLE(DOCUMENTS)
 • |in_any

  9 octobre, par HanjoFilters
  Met het filter |in_any test je de aanwezigheid van een waarde in een tabel. Het filter functioneert zoals de PHP-functie in_array met 2 verschillen: Is het 2e argument dat aan de functie wordt doorgegeven (het eerste argument van het filter) geen tabel, dan geeft in_array een foutmelding, (...)
 • #FORMULAIRE_JOINDRE_DOCUMENT

  9 octobre, par HanjoBakens
  Met het baken #FORMULAIRE_JOINDRE_DOCUMENT open je een formulier om een document aan een SPIP object toe te voegen. Syntax: #FORMULAIRE_JOINDRE_DOCUMENTnew,#ENVid_object,#ENVobject,'auto' maakt het toevoegen van een document aan een object met id_object mogelijk. Om bijvoorbeeld een doxument (...)

Rechercher

Recherche avancée

Sites Web